WERK & PRIVÉ

De boog kan niet altijd gespannen staan. Na een periode van inspanning heb je behoefte aan ontspanning. Je woning is belangrijk bij het vinden van een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Je komt tot rust in Park van Buijsen.

OP TIJD NAAR HUIS

Lange dagen zijn niet altijd productieve dagen. Zeker als je zo natuurlijk woont als in Park van Buijsen, wil je op tijd naar huis zodat je optimaal kunt ontspannen en kunt opladen voor een nieuwe werkdag.

Blijf op de hoogte

SPORT EN ONTSPANNING

Park van Buijsen ligt in een rijk recreatiegebied waar het heerlijk wandelen, fietsen en watersporten is. Omgeven door recreatieplassen, speel- en ligweides, zandstrandjes, een skeelerbaan en een natuurbelevingseiland kun je op elk moment van de dag naar buiten om je zinnen te verzetten. Alleen of met het hele gezin.

BUITEN EN BINNEN WORDEN EEN

Kenmerkend voor alle woningen in Park van Buijsen is de buitenruimte. Welk woningtype je ook kiest, je geniet volop van het prachtige natuurschoon. Door grote ramen, ruime veranda’s en mooie doorkijkjes worden buiten en binnen in Park van Buijsen één.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Park van Buijsen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

BEKIJK OOK…