STAD & NATUUR

Grote steden als Delft, Den Haag en Rotterdam hebben een rijke architectuurgeschiedenis. Je vindt er vernieuwende gebouwen, stadsparken, pleinen en paleizen waar je nooit op uitgekeken raakt. Net als op de natuur rond Park van Buijsen.

DUURZAAM EN NATUURLIJK WONEN

De woningen in Park van Buijsen worden met de grootste mogelijke zorgvuldigheid aangelegd. De woningen worden duurzaam gebouwd met natuurlijke materialen en met oog en respect voor de omgeving. Zo sluit de stijl van de woningen naadloos aan bij reeds bestaande bouw en ontfermen ecologen zich tijdens en na de bouw over de flora en fauna in het gebied.

Blijf op de hoogte

GROENE RECREATIEMOGELIJKHEDEN

Het polderlandschap rond Park van Buijsen strekt zich uit naar alle richtingen en biedt prachtige vergezichten. En de groene recreatiemogelijkheden zullen door de jaren alleen maar verder toenemen. Net als de bereikbaarheid van de recreatiegebieden door de aanleg van meer en betere fiets-, wandel- en ruiterpaden.

DORPSE SFEER

De uitstraling van Park van Buijsen sluit aan bij de dorpse sfeer van Pijnacker. Afwisselende smalle, geplaveide straten en grote open groene ruimtes geven het woongebied een landschappelijk karakter. Een nabijgelegen groene, kindvriendelijke zoom vormt een gezamenlijke natuurlijke speeldernis, wandelroute en ontmoetingsplek ineen.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Park van Buijsen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

BEKIJK OOK…