OVER PARK VAN BUIJSEN

In Park van Buijsen worden in verschillende fases 208 zeer gevarieerde nieuwbouw gezinswoningen met een geheel eigen stijl en uniek karakter gerealiseerd. Of je nu kiest voor geschakeld, 2 onder 1 kap of vrijstaand, overal in Park van Buijsen geniet je van natuurlijk en duurzaam wonen. Grote ramen, een veranda en het gebruik van natuurlijke materialen maken dat binnen en buiten één worden. Uitgerust met het huisbesturingssysteem SlimWonen, ervaar je in alle woningen in Park van Buijsen het gemak van duurzame, sfeervolle en energiebesparende technieken.

ARCHITECTUUR

Met een schitterende opzet van prachtige, stijlvolle woningen is Park van Buijsen een lust voor het oog. In Park van Buijsen kun je kiezen uit verschillende woningtypen: rijwoningen, 2-onder-1-kap-woningen, geschakelde en vrijstaande villa’s. Kenmerkend voor alle huizen is het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Baksteen, hout en keramische dakpannen zijn de standaard. Architectenbureau Van Manen heeft met Park van Buijsen een unieke woonwijk gecreëerd waarin bebouwing en landschap elkaar versterken. En niet alleen de gebruikte materialen maken Park van Buijsen bijzonder, ook de eigentijdse stijl van de  woningen geeft het gebied een unieke uitstraling. In Park van Buijsen vind je de stijl die bij je past.

Afbeelding Zonnepanelen Park van Buijsen

DUURZAAM EN NATUURLIJK WONEN

Gelegen in een zeer natuurrijke omgeving, wordt Park van Buijsen met de grootste zorgvuldigheid aangelegd en met oog en respect voor de omgeving. Geheel in stijl met reeds bestaande bouw en de dorpse sfeer van Pijnacker, kenmerkt Park van Buijsen zich door afwisselende bestrating en grote open groene ruimtes. Bij het gebruik van de bouwmaterialen is rekening gehouden met de natuurlijke uitstraling van de woningen. Met een EPC van 0 zijn alle woningen in Park van Buijsen energieneutraal. Verwarmen, koelen, warm water, ventilatie en verlichting gebeurt op basis van zonne-energie en aardwarmte. Zo wekken de woningen hun eigen energie op en dekken daarmee een groot deel van de dagelijkse verbruikkosten. Totale woningisolatie houdt de kou buiten en een balansventilatiesysteem zorgt voor voldoende frisse lucht in huis.

Lees verder

PERFECT IN BALANS

Je woning speelt een belangrijke rol bij het vinden van de juiste balans. In Park van Buijsen vind je de ultieme balans; je kunt er helemaal ontspannen in de prachtige natuur terwijl de stad toch dichtbij is. Met het vele water, oevers met rietkragen en rijke beplanting tussen de woningen, is Park van Buijsen de groenste woonbuurt van Pijnacker Zuid. Hier ligt de natuur aan je voeten.

Lees verder

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Park van Buijsen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.