ONTWIKKELING & RUST

Tussen de mensen voel je je op je gemak. Je geniet van de verhalen, de energie en de verrassingen die de stad voor je in petto heeft. Thuis vind je de rust die je nodig hebt om op te laden.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De hele nacht door dansen, genieten van een culinair sterrendiner of je zinnen verzetten in het theater. Maar ook een dik boek lezen op de bank terwijl de kinderen in de tuin spelen. In Park van Buijsen vind je het beste van twee werelden.

Blijf op de hoogte

ZEER GOED BEREIKBAAR

Park van Buijsen ligt niet alleen in een prachtig natuurgebied, het is ook nog eens zeer goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Elke tien minuten vertrekt er van het nabijgelegen station een metro richting Den Haag of Rotterdam. De stadsbus brengt je zo via Berkel en Rodenrijs naar Delft of Rotterdam Noord, en met de auto is het over de provinciale weg maar een klein stukje rijden naar Zoetermeer.

KOFFIE, LUNCH OF DINER OM DE HOEK

Voor een hapje en een drankje wil je misschien niet altijd naar de stad. Zeker met kinderen is het fijn als je dicht bij huis terecht kunt voor een hapje of een drankje. Rond Park van Buijsen vind je mogelijkheden genoeg om koffie te drinken, te lunchen of dineren. En ook in het centrum van Pijnacker kun je terecht bij verschillende eigentijdse horecagelegenheden.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Park van Buijsen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

BEKIJK OOK…