Ondertekening vaststellingsovereenkomst eerste fase

Op dinsdag 11 juni ondertekenden wethouder Frank van Kuppeveld en Heijmans-directeur Lonneke Zuijdwijk de vaststellingsovereenkomst voor de eerste fase van Park van Buijsen; het laatste deelgebied van de wijk Keijzershof in Pijnacker-Zuid. Het deelproject dat Heijmans heeft ontwikkeld en gaat realiseren, bestaat uit 124 verschillende koopwoningen.

Park van Buijsen wordt in verschillende deelprojecten gerealiseerd en vormt uiteindelijk een wijk met circa 240 zeer gevarieerde nieuwbouw gezinswoningen, met een geheel eigen stijl en uniek karakter. Het project wordt onder meer gekenmerkt door de manier waarop beplanting, groen en duurzame materialen worden toegepast in de inrichting van de openbare ruimte.

Duurzaam en EPC 0
Alle woningen die Heijmans gaat realiseren zijn gasloos en hebben een EPC van 0 of lager. Het woonoppervlakte van de verschillende woningen varieert van circa 90 tot circa 163 m². Om deze woningen te koelen en verwarmen, wordt een collectieve warmtevoorziening toegepast. Ook krijgt een aantal woningen zogenoemde AERspire-daken, waarmee elektriciteit wordt opgewekt. Met het project draagt Heijmans bij aan het creëren van een gezonde woon- en leefomgeving. 
Lees verder

Unieke ligging
Een rijk verenigingsleven en volop recreatiemogelijkheden in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Omgeven door natuur, alle voorzieningen binnen handbereik en ook nog eens dichtbij de grote steden; Park van Buijsen is ideaal gelegen en hiermee een droomlocatie in de Randstad.

Meer informatie

Inmiddels zijn de eerste 77 woningen die Heijmans in verkoop gebracht en staan onder optie. Naar verwachting gaat de volgende fase van 47 woningen nog in de zomer in verkoop. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan als belangstellende via onderstaand formulier.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Park van Buijsen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.