HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

In Park van Buijsen vind je het beste van twee werelden; midden in de natuur en toch dicht bij de stad. Thuis geniet je van het typisch Hollandse polderlandschap en is het heerlijk wandelen, fietsen of zelfs paardrijden door het  buitengebied van Pijnacker- Nootdorp. Zin in een hapje of een drankje? Binnen twintig minuten schuif je aan bij je favoriete restaurant of zit je op een terras in Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer. Je kan natuurlijk ook gewoon lekker, comfortabel thuisblijven. Park van Buijsen is een droomlocatie in de Randstad.

WONEN IN PARK VAN BUIJSEN

Park van Buijsen telt circa 240 zeer gevarieerde nieuwbouw gezinswoningen met een geheel eigen stijl en uniek karakter. Binnen de woonwijk Keijzershof is Park van Buijsen dan ook het meest exclusieve deelgebied. Of je nu kiest voor geschakelde villa type Zilverplevier, 2 onder 1 kap huis type Diamantvink , een hoek- of tussenwoning type Poelruiter, of een van de andere woningtypes , overal in Park van Buijsen geniet je van natuurlijk en duurzaam wonen. Grote ramen, een veranda en het gebruik van natuurlijke materialen maken dat binnen en buiten één worden.

Meer over de woningen

OPGROEIEN IN DE NATUUR

De locatie en de omgeving is van oudsher een rijk natuurgebied. In en om de plas nestelen al jaren tientallen vogelsoorten waaronder de zeldzame ijsvogel, en elke zomer zijn tientallen vlindersoorten te  zien. Met een beetje geluk komen in je eigen tuin egels, padden en salamanders op bezoek. In Park van Buijsen groei je op met de natuur.

Afbeelding Zonnepanelen Park van Buijsen

DUURZAAM EN NATUURLIJK WONEN

Gelegen in een zeer natuurrijke omgeving, wordt Park van Buijsen met de grootste zorgvuldigheid aangelegd en met oog en respect voor de omgeving. Geheel in stijl met reeds bestaande bouw en de dorpse sfeer van Pijnacker, kenmerkt Park van Buijsen zich door afwisselende bestrating en grote open groene ruimtes. Bij het gebruik van de bouwmaterialen is rekening gehouden met de natuurlijke uitstraling van de woningen. Met een EPC van 0 zijn alle woningen in Park van Buijsen  energieneutraal. Verwarmen, koelen, warm water, ventilatie en verlichting gebeurt op basis van  zonne-energie en aardwarmte. Zo wekken de woningen hun eigen energie op en dekken daarmee een groot deel van de dagelijkse verbruikkosten. Totale woningisolatie houdt de kou buiten en een balansventilatiesysteem zorgt voor voldoende frisse lucht in huis.

WANNEER START DE VERKOOP?

Achter de schermen worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet zodat al binnenkort gestart kan worden met de verkoop van de 77 nieuwe woningen in fase 1. De verkoop van deze fase start naar verwachting in mei van dit jaar. De koopsommen van de 77 woningen in fase 1 starten vanaf €270.000 v.o.n.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Park van Buijsen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.