LOCATIE

In Park van Buijsen vind je alles wat je je kunt wensen: een stijlvol huis in een natuurlijke omgeving, én omringd door voorzieningen. Op nog geen tien minuten van je huis zijn scholen, winkels, horecagelegenheden en sportverenigingen.

OMRINGD DOOR VOORZIENINGEN

Lijkt in de stad alles dichtbij, in Park van Buijsen ben je ook omringd door voorzieningen. Op een paar minuten van je huis vind je basisscholen De Keizerskroon, Vlinderboom en De Prinsenhof in de wijk Keijzershof. Op de fiets zijn ook verschillende middelbare scholen bereikbaar. Winkelen doe je ook dichtbij huis; Winkelcentrum Keijzershof met onder meer een Albert Heijn, andere winkels voor dagelijkse boodschappen en gratis parkeergelegenheid. Sporten kan bij diverse sportclubs in de buurt. En met De Kroon het gezondheidscentrum van de wijk Keijzerhof is medische hulp nooit ver weg.

DORP TUSSEN STEDEN

Park van Buijsen ligt in Pijnacker-Nootdorp, een groen dorp tussen steden. Zo is Delft slechts 6 kilometer verderop, Zoetermeer 9 kilometer, Rotterdam 12 kilometer en Den Haag 17 kilometer. Met mooi weer kun je dus zelfs op de fiets naar je werk.

OPGROEIEN IN DE NATUUR

Je doet kinderen geen groter plezier dan ze te laten ravotten in de natuur. Slootje springen, insecten zoeken en hutten bouwen; in Park van Buijsen hebben ze daar ruimschoots de gelegenheid toe. Plas van Buijsen is van oudsher een rijk natuurgebied. In en om de plas nestelen al jaren tientallen vogelsoorten waaronder de zeldzame ijsvogel, zie je in de zomer een groot aantal vlindersoorten en geniet je van de kwakende groene kikkers in en om de sloten. En, met een beetje geluk komen in je tuin egels, padden en salamanders op bezoek. Met meerdere recreatiegebieden in de buurt, ben je in Park van Buijsen op vakantie in je eigen huis.

IDEALE LIGGING

Aan het water, omgeven door natuurschoon en dicht bij voorzieningen en grote steden; Park van Buijsen is ideaal gelegen en een droomlocatie in de Randstad.