KAVELKAART

Een netwerk van wandel- en fietspaden verbindt het woongebied van Park van Buijsen  met de gelijknamige plas. Wil je er even  helemaal uit? Trek je hardloop- of wandelschoenen aan en loop, alleen of met het hele gezin, een rondje rond de plas. Of blijf in de wijk en breng een bezoek aan een van de speeltuinen of schuif gezellig aan bij de buren voor een kop koffie. In Park van Buijsen heb je altijd een vakantiegevoel.

WONINGEN FASE 1: BOUWNUMMERS 1 T/M 77
WONINGEN FASE 2: BOUWNUMMERS 78 T/M 124

Please use two fingers to pan and zoom the map.

DE GEBIEDEN

Binnen Park van Buijsen heeft elk zone zijn eigen unieke kenmerken. De woningen aan het Westelijk Lint zijn kenmerkend door de veranda als verlengstuk van de begane grond en de ligging aan de autoluwe fietsstraat. Woon je liever in het groene hart van de wijk? Bekijk dan de woningen in het Middengebied. Het Oostelijk Lint kenmerkt zich door de extra duurzaamheids toepassingen voor de woningen. Een groot deel van deze woningen zijn uitgerust met een AER-spiredak dat volledig bestaat uit zonnepanelen. De Zilverreigerdreef verbindt het Westelijk en Oostelijk Lint. 

WESTELIJK LINT

Overal in Park van Buijsen geniet je van de groene en waterrijke omgeving. Dit geldt nog eens extra voor de villa’s aan de westkant van het woongebied. De statige, geschakelde villa’s type Zilverplevier en de vrijstaande villa’s type Goudplevier zijn uniek gelegen aan de autoluwe en doodlopende fietsstraat Aalscholver, en bieden een wijds uitzicht. Hier geniet je optimaal van de ruimte en komt helemaal tot rust. Bij mooi weer kun je aan het Westelijk Lint nog lang buiten zitten op de veranda met een rustgevend uitzicht op de Eilanden en de Plas. Je geniet hier van de laatste zonnestralen terwijl je samen de dag doorspreekt. Wil je nog even ontladen, trek dan je hardloopschoenen aan en loop nog een rondje om de plas.

MIDDENGEBIED

Het Middengebied is het autovrije, groene hart van Park van Buijsen. De straten Krooneend en Kuifeend zijn dan ook autovrij, waardoor je hier optimaal geniet van de unieke biodiversiteit van de wijk. Met een veranda of voortuin aan het groene, waterrijke gebied, drink je rustig een kopje koffie terwijl de kinderen buitenspelen. Aan de Kuifeend verandert de wadi, een begroeide greppel waarin regenwater wordt opgevangen, bij voldoende regenval in een waterspeeltuin. Met stapstenen, een touwbrug en speelvelden genieten de kinderen hier van uren speelplezier. Aan de Krooneend zorgt een watergang voor een extra landschappelijk karakter van het Middengebied. De bomen en beplanting in het Middengebied spelen een belangrijke rol in de biodiversiteit van Park van Buijsen. Alle planten en bomen zijn gebiedseigen en gekozen vanwege hun aantrekkende werking op vogels, vleermuizen, hommels en insecten. In Park van Buijsen groei je op in de natuur in een hoek- of tussenwoning type Poelruiter.

OOSTELIJK LINT

Het Oostelijk Lint van Park van Buijsen wordt gevormd door de Pijlstaart: een statige, groene laan met stijlvolle herenhuizen in enerzijds afwisselend 3- of 2-onder-1-kap en anderzijds langere blokken. De herenhuizen type Parelduiker sluiten perfect aan op de statige laan en beschikken over een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Aan de ander zijde liggen de huizen aan het water met vlonder. Hierdoor geniet aan het Oostelijk Lint optimaal van de rust en ruimte en kunnen de kinderen heerlijk buitenspelen. Hier vind je het ideale gezinshuis, duurzaam gebouwd. De 2-onder-1-kaphuizen type Diamantvink en 3-onder-1-kapherenhuizen type Porseleinhoen zijn uitgerust met een AER-spiredak dat volledig bestaat uit zonnepanelen.

ZILVERREIGERDREEF

De Zilverreiger verbindt het Westelijk en Oostelijk Lint in Park van Buijsen. Op loopafstand van voorzieningen als scholen, winkels, openbaar vervoer en sportverenigingen, profiteer je hier optimaal van de gunstige ligging van Park van Buijsen. Met de rijke natuur om de hoek en veel ruimte voor groen, ontmoeting en spel, woon je hier heerlijk ontspannen. En, als ze oud genoeg  zijn, kunnen de kinderen vanaf de woningen van het type Zilverreiger zelfs alleen naar school lopen.

BEKIJK OOK…

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Park van Buijsen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.