Na het succes van Fase 1 gaan we snel door naar Fase 2. Deze fase met in totaal 47 woningen is ten noorden van de eerste fase gelegen, vlakbij de Plas van Buijsen. De woningen bevinden zich aan het Oostelijk en Westelijk Lint en het Middengebied. In deze fase zijn een aantal rijwoningen gelegen aan de waterstraat, welke uitmond in de plas. Natuurlijke oevers, stapstenen en een touwbrug zorgen hier voor urenlang speelplezier. De woningen aan het Westelijk Lint hebben met de aan de voorzijde gelegen veranda’s heerlijk de avondzon aan de voorzijde, men kan hier genieten van de het uitzicht over de Plas en de daarin gelegen eilanden. 

Verkoop begin september van start
Begin september start de verkoop van deze Fase met in totaal 47 woningen in verschillende terugkerende woningtypes. Met veel aanbod in ruime ééngezinswoningen en geschakelde villa’s. In de aanloop naar de start verkoop vertellen we je steeds meer over de woningen in deze fase. De prijsindicaties worden na de zomervakantie bekend gemaakt.

Wil je niets missen over de nieuwe woningen in Park van Buijsen? Meld je aan voor de nieuwsbrieven van Park van Buijsen via onderstaand formulier.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Park van Buijsen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.