Alle woningen in Park van Buijsen verkocht!

Bouw in volle gang

Deze week is de allerlaatste woning in Fase 4 getekend en dat betekent ook dat alle woningen in het gehele project Park van Buijsen zijn verkocht. In totaal bestaat Park van Buijsen uit 208 woningen verdeeld over 4 fasen. Al vanaf het allereerste begin in mei 2019 was de animo voor dit project overweldigend en dat bleef! Ook toen we in september 2019 fase 2 en in 2020 fase 3 en 4 in verkoop brachten. Bij de laatste fasen was dat alleen ‘online’ vanwege de Corona. Ook dat had geen negatief effect. Park van Buijsen was en is ongekend populair en dit enthousiasme zien we terug bij onze kopers. 

Nu bijna 2 jaar later zijn er 208 woningen verkocht. Dat betekent ook 208 nieuwe huishoudens voor de wijk Keijzershof. De eerste bewoners in Fase 1 hebben zich al gesetteld en ook in Fase 2 is al meer dan de helft van de woningen opgeleverd. Het is leuk om te zien hoe de leefbaarheid in de wijk toeneemt en het geheel tot leven komt. Heijmans is nog in volle gang met de bouw van Fase 3 en eind april start ook de bouw van Fase 4!. Naar verwachting kunnen we voor de zomer van 2022 alle woningen in het project opleveren en daarmee Park van Buijsen afronden. 

Heijmans zit echter niet stil in Pijnacker, de voorbereidingen voor onze volgende ontwikkeling in de aansluitende locatie Tuindershof Zuid zijn inmiddels opgestart. Graag willen we dit jaar met de eerste woningen hiervan in verkoop. Binnenkort informeren wij je graag verder hierover!