4 SEPTEMBER A.S. START VERKOOP

Na het succesvolle eerste fase is het nu tijd voor de verkoop van fase 2! Op woensdag 4 september a.s. vindt de start verkoop van de tweede fase plaats in het infocentrum Keijzershof, Raaigras 2 in Pijnacker. Je bent tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom. Tijdens het start verkoop event kom je alles te weten over de 47 woningen in de tweede fase van Park van Buijsen. Laat je verrassen door de groene en kindvriendelijke woonomgeving en kwaliteit van de toegepaste materialen. Het verkoopteam van Park van Buijsen is aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. De verkoopbrochure en prijslijsten kan je mee naar huis nemen. Overige verkoopinformatie ontvang je tijdens het eerste optiegesprek.

Aanmelden verkoopevent

6 TYPEN WONINGEN IN FASE 2

In totaal realiseert Heijmans straks circa 240 woningen in Park van Buijsen. In de tweede fase komen hiervan 47 woningen in verkoop. Deze zijn er in 6 verschillende woningtypen Goudplevier, Zilverplevier, Parelduiker, Porseleinhoen, Diamantvink en Poelruiter. Ieder woningtype heeft zijn eigen signatuur qua architectuur en materiaalgebruik. Onderling verschillen de woningen van elkaar in grootte, kapvormen, erkers, gevelindelingen en kleuren metselwerk. In combinatie met de natuurlijke openbare ruimtes vormt dit een mooi op elkaar aansluitend geheel.

De koopsommen starten vanaf ca. € 370.000 v.o.n. 

Bekijk alle woningtypes

INSCHRIJVEN VANAF 4 SEPTEMBER

Vanaf de start verkoop volgt er een inschrijftermijn tot en met maandag 16 september a.s. 12:00 uur. Middels een online inschrijfformulier kan je je dan inschrijven op de woning van je keuze. Dit inschrijfformulier komt vanaf de start verkoop, 4 september a.s. beschikbaar op de website. Na de inschrijftermijn volgt de toewijzing, waarna de gesprekken kunnen starten.