22 MEI A.S. START VERKOOP

Na een lange voorbereiding is het bijna tijd voor de verkoop van Park van Buijsen fase 1! Op woensdag 22 mei a.s. vindt de start verkoop van de eerste fase plaats in het infocentrum Keijzershof, Raaigras 2 in Pijnacker. Je bent tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom. Tijdens het start verkoop event kom je alles te weten over de 77 woningen in de eerste fase van Park van Buijsen. Laat je verrassen door de groene en kindvriendelijke woonomgeving en kwaliteit van de toegepaste materialen. Het verkoopteam van Park van Buijsen is aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. De verkoopbrochure en prijslijsten kan je mee naar huis nemen. Overige verkoopinformatie ontvang je tijdens het eerste optiegesprek.

Aanmelden verkoopevent

 

7 TYPEN WONINGEN IN FASE 1

In totaal realiseert Heijmans straks circa 240 woningen in Park van Buijsen. In de eerste fase komen hiervan 77 woningen in verkoop. Deze zijn er in 7 verschillende woningtypen Goudplevier, Zilverplevier, Zilverreiger, Parelduiker, Porseleinhoen, Diamantvink en Poelruiter. Ieder woningtype heeft zijn eigen signatuur qua architectuur en materiaalgebruik. Onderling verschillen de woningen van elkaar in grootte, kapvormen, erkers, gevelindelingen en kleuren metselwerk. In combinatie met de natuurlijke openbare ruimtes vormt dit een mooi op elkaar aansluitend geheel. De koopsommen starten vanaf € 270.000,- v.o.n.

Bekijk alle woningtypes

INSCHRIJVEN VANAF 22 MEI

Vanaf de start verkoop volgt er een inschrijftermijn tot en met maandag 3 juni a.s. 12:00 uur. Middels een online inschrijfformulier kan je je dan inschrijven op de woning van je keuze. Dit inschrijfformulier komt vanaf de start verkoop, 22 mei a.s. beschikbaar op de website. Na de inschrijftermijn volgt de toewijzing, waarna de gesprekken kunnen starten

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project Park van Buijsen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.