22 april start verkoop fase 3

Op woensdag 22 April om 20:00 uur start de online verkoop van de 42 woningen uit Fase 3. Door de huidige omstandigheden organiseren wij géén grote bijeenkomst, maar doen we de verkoop volledig ‘online’. Dit betekent dat je op 22 april eenvoudig vanuit huis de start verkoop kan volgen vanachter je computer of tablet.

Het project en alle woningen worden dan gepresenteerd en je kan alle verkoopstukken bekijken. Uiteraard kan je ook vragen stellen. Inschrijven op één van je favoriete bouwnummers is vanaf dat moment ook mogelijk.

Ben jij geïnteresseerd in één van de 42 woningen? Meld je dan snel aan voor de ‘online’ start verkoop! Dan ontvang je de uitleg over de online verkoopprocedure per mail.

 

Aanmelden

 

Kavelkaart

Heb je de nieuwe kavelkaart van Park van Buijsen al gezien? Op de nieuwe kavelkaart bekijk je vanaf nu de ligging van de woningen in Fase 3 en lees je in welke unieke deelgebieden de woningen liggen. Specifieke informatie over de woningen in Fase 3 is beschikbaar vanaf start verkoop.  

Bekijk kavelkaart

Woningtypes fase 3

Of je nou op zoek bent naar een 2-kapper, een ruim hoek- of rijwoning of vrijstaande villa. In Park van Buijsen is voor ieder wat wils. Je kan kiezen uit vijf verschillende woningtypes. Bekijk de nieuwe beelden op onze website om je een nog beter beeld te geven van de toekomstige wijk. 

Bekijk woningtypes